EUR
 • EUR
 • INR
 • GBP
 • CAD
 • USD
 • AUD
 • JPY

Gratis verzending in NL & BE vanaf €50

Over Ons

CHROME STILETTO

Het allerbelangrijkste vinden wij dat je goed voor jezelf zorgt. Op een zo natuurlijk mogelijke manier met zo min mogelijk producten of spullen. 

 

Natuurlijk - Alles wat je op je huid smeert, weet ook zijn weg te vinden naar binnen. Daarom is het voor ons heel belangrijk dat onze producten zo natuurlijk mogelijk zijn en geen chemicaliën bevatten. Terug naar de basis en zo natuurlijk mogelijk.

 

Less is more - Hoe minder producten, hoe beter vinden wij. Wij streven naar een eenvoudiger leven, zodat je je kunt richten op wat echt belangrijk is. Een betekenisvoller leven. Door minder producten te gebruiken, krijg je letterlijk en figuurlijk meer 'ruimte en rust' in je omgeving, je lichaam en het allerbelangrijkste; in je hoofd. 

 

Inside & Out - Je goed voelen en gezond zijn, zit niet alleen van buiten. Het is minstens zo belangrijk om je ook van binnen goed te voelen en gezond te zijn. Wij van Chrome Stiletto willen daarom aandacht besteden aan mind, body & soul! Dit zul je terug zien in onze blogs en in de toekomst ook in onze workshops!

Hoe het allemaal begon...

Huidirritaties, acne en de juiste producten niet kunnen vinden... Dit waren een van de aanleidingen voor het begin van Chrome Stiletto. 

Het waren eindeloze zoektochten naar het perfecte product. Maar met een achtergrond in de textielindustrie, een hoge dosis creativiteit, ellenlange brainstorm- en researchsessies en een beetje lef, was iets moois ontstaan.

We hadden behoefte aan één product waarmee we supersnel, makkelijk en zo natuurlijk mogelijk onze huid konden reinigen. Ongeacht de gevoeligheid van onze huid.

En wat is er nu natuurlijker dan je gezicht wassen met je handen en water? Onze gloves passen als een tweede huid om je hand en geven je handen daarmee een upgrade. In combinatie met water kun je zeer effectief je gezicht reinigen, scrubben of je make-up verwijderen. Het voelt zó natuurlijk aan wanneer je met je handen over je gezicht wrijft. Het kost je geen moeite en je kunt het als het ware doen met je ogen dicht. 

Het was voor ons een 'must' om de gloves zodanig te maken dat ze voor iedere huidtype geschikt zijn, zelfs voor de meest gevoelige. Zodat we hier niet meer over na hoeven te denken. De gloves bevatten geen chemicaliën en zijn zonder poespas te gebruiken. Lekker simpel, effectief en natuurlijk. 

Duurzaamheid

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Chrome Stiletto. Daarom willen we er alles aan doen om zo duurzaam mogelijk bezig te zijn.

Als 'startup' zijnde is het soms een uitdaging als het gaat om duurzaam ondernemen, maar gaandeweg worden we er steeds beter in! 

Wat we ook nog even kwijt willen is dat Chrome Stiletto volledig dierproefvrij is!

Contact Us

 • Hurksestraat 19
  5652 AH Eindhoven
  Nederland

 • +31(0)624775611


Heb je een eigen winkel of salon en zou je ook graag onze Skin Care Gloves willen verkopen? Neem dan gerust contact met ons op!
Loading...